Coaten van oppervlakten

Coaten

Door middel van coaten krijgt een oppervlak een beschermingslaag tegen roest en geeft het uw product een mooie egale kleur. Strabeko is specialist in stralen en coaten. Wij zijn u graag van dienst met diverse vormen van coaten. Van poedercoaten tot natlakken.

Strabeko is een ervaren bedrijf dat reeds 50 jaar bestaat. Wij zijn lid van ION en de Koninklijke Metaalunie en werken enkel met echte vakmensen. Wanneer u ervoor kiest ons uw producten te laten coaten, weet u zeker dat er kwaliteit geleverd wordt.

 

Mogelijkheden oppervlaktebehandeling met coaten

Wij bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden in oppervlaktebehandeling. Met het poedercoaten brengen we een lak- of kunststoflaag aan die beschermt, die zorgt voor een strak uiterlijk én die corrosiewerend is. Poedercoaten bij Strabeko:

 • Gebeurt snel
 • Kan in verscheidene kleuren
 • Kan extra grondig worden uitgevoerd door middel van het Duplex-systeem (een grondlaag aangebracht met schooperen of zink-epoxy poederlaag plus topcoat)

Natlakken is een vorm van coaten waarbij we één of meerdere lagen verf aanbrengen. Het resultaat is een langere levensduur. Natlakken bij Strabeko:

 • Gebeurt snel en is solide
 • Kent een capaciteit van 300 m² per dag
 • Kan in verschillende kleuren
 • Kan met een maximale meting van 18 x 4 x 4 meter worden uitgevoerd

Door middel van een voorbehandeling als stralen en metalliseren, zorgen we ervoor dat er een anti-roest laag zit en de poeder of de verf zich bij het coaten uitstekend hecht.

 

Meer informatie coaten door Strabeko

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van coaten door Strabeko? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar mail@strabeko.nl. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk op al uw vragen.

Coaten

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.