We zijn op zoek naar jou; een rekenwonder, aanpakker, die altijd klant- en mensgericht is en daarbij klant en werkvloer uithelpt.

Hoe ziet je dag eruit?
Bij de start van je werkdag controleer je alle eindproducten. Zijn ze allemaal in orde? De klanten kunnen de producten namelijk vanaf dat moment komen ophalen. Tijd voor koffie, lekker even bijpraten met je collega’s en dan weer aan de slag met het inpakken van de producten. Na de Lunch kunnen ze je goed gebruiken bij een andere afdeling. Je sluit je dag weer af met de controle van de eindproducten.

Wat ga je doen?
Je controleert het eindproduct; daarbij kijk je o.a. naar aantallen, afmetingen, klanteisen en kwaliteit van de oppervlaktebehandelingen.
Je staat klanten te woord; telefonisch, per mail of via WhatsApp.
Je gaat werken in Outsmart, hierin maak je de offertes.

Wat neem jij mee?
Je hebt een echte Hands-on mentaliteit en bent een aanpakker, die het werk op de werkvloer wil leren. Je bent handig met het werken met digitale middelen (tablet). Je bent een rekenwonder en spreekt en schrijft goed Nederlands.

Dit bieden wij jou?
Salaris tussen de 13-16 euro bruto per uur.
Vakantiegeld
Pensioenregeling
Dagdienst

Bel naar Erik 06-18713124 of mail naar aldi@strabeko.nl.

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.