Een Unicef-medewerker vertelt:

“Wekelijks hoor ik verhalen van mijn collega’s in Oekraïne. Nu de winter nadert, wordt het leven voor kinderen in Oekraïne nóg moeilijker. Geregeld zitten gezinnen in de hoofdstad zonder elektriciteit, gas of stromend water.

Niet alleen het winterweer, maar de klimaatcrisis en conflicten wereldwijd zorgen ervoor dat kinderen afhankelijk worden van noodhulp. Kinderen die wachten op een behandeling tegen ondervoeding of geen toegang hebben tot onderwijs. Gezinnen die al moeite hebben om in hun basisbehoeften te voorzien, zullen geconfronteerd worden met de moeilijkheden van de komende maanden.”

AMREF flying doctors

Deelnemers van Africa Classic halen geld op voor AMREF Flying Doctors. AMREF werkt aan een gezond en sterk Afrika. Vooral voor meisjes en jonge vrouwen heeft zij tot doel om hun gezondheid te verbeteren. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin.

En daarom kiezen wij er -al jarenlang- voor om u geen kerstwens te sturen, maar deze goede doelen te steunen. Onze wensen voor u: Tel uw zegeningen en koester uw geluksmomenten.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en kleurrijk 2023!

Strabeko is in week 52 (26 december 2022 t/m 01 januari 2023) gesloten i.v.m. de feestdagen.

Op maandag 2 januari 2023 staan we fris en fruitig voor u klaar !

TEAM STRABEKO

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.