Glasparelstralen door Strabeko

GlasparelstralenGeen lelijke verkleuringen of opvallende randen meer op uw non-ferro materiaal? Goed te reinigen rvs materialen die uitermate geschikt zijn voor de medische wereld of voedingsindustrie? Kies dan voor glasparelstralen. Door middel van glasparelstralen wordt een corrosiewerende laag gecreëerd met lage ruwheidswaarden.Strabeko is een specialist in glasparelstralen. Onze moderne machines en deskundige mensen zorgen steeds weer voor een kwaliteitsproduct. Het glasparelstralen kent een productiecapaciteit van ongeveer 150 m² per dag en een maximaal gewicht van 10 ton. Constructies met een afmeting van wel 18 meter kunnen we voor u glasparelstralen.

 

Het voordeel van rvs

Bij rvs kan het glasparelstralen als eindbehandeling worden gebruikt. Door een lage ruwheid is er verminderde kans voor vet en vuil om zich te hechten en het kan goed gereinigd worden. Hierdoor is de voedingsindustrie of de medische wereld er zo enthousiast over. Echter, het glasparelstralen van rvs gebeurt ook vanwege het fraaie uiterlijk en kent hierdoor vele toepassingen.

 

Meer weten over glasparelstralen door Strabeko?

Bent u benieuwd of glasparelstralen wat voor u is? Of wat de kosten zijn voor het stralen? Wanneer u contact met ons opneemt vertellen wij u graag meer.

Contact opnemen

Stuur een afbeelding mee:
Stuur een afbeelding mee:

Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

50 jaar!

Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

Vele oppervlaktebehandelingen

Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

Uw producten

U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

Contact opnemen met ons?

Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.