Staalstralen op hoog niveau

Staal schoonmaken kan met behulp van staalstralen. Bij deze methode worden roest, walshuiden of oude verfresten verwijderd met behulp van perslucht en straalkorrels. Het resultaat is een grondig gereinigd oppervlak dat klaar is voor de volgende oppervlaktebehandeling. Dit is noodzakelijk binnen enkele uren na het staalstralen om zo roest en corrosievorming geen kans te geven.

Wie doet het werk?

Wij zijn Strabeko en wij zijn een oppervlaktebehandelaar met veel ervaring. Al meer dan 50 jaar leveren we hoogwaardige kwaliteit in diverse oppervlaktebehandelingen. Van natlakken en metalliseren tot gritstralen en staalstralen. Bij Strabeko helpen we u graag verder. Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie en de ION en zijn begaan met mens en milieu. Het is dan ook een bewuste keuze maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Daarom kiest u bij staalstralen voor Strabeko:

 • Grondige reiniging
 • Roest of corrosie krijgen geen kans
 • Altijd de beste kwaliteit
 • Rekening houdend met de gevolgen van het staalstralen op mens en milieu

Meer informatie

Heeft u nog vragen over staalstralen of wilt u een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.