Staalstralen op hoog niveau

Staal schoonmaken kan met behulp van staalstralen. Bij deze methode worden roest, walshuiden of oude verfresten verwijderd met behulp van perslucht en straalkorrels. Het resultaat is een grondig gereinigd oppervlak dat klaar is voor de volgende oppervlaktebehandeling. Dit is noodzakelijk binnen enkele uren na het staalstralen om zo roest en corrosievorming geen kans te geven. De normen die we gebruiken om te kijken of iets correct gestraald is zijn de NEN EN ISO 8501 / 8502 normen.

Wie doet het werk?

Wij zijn Strabeko en wij zijn een oppervlaktebehandelaar met veel ervaring. Al meer dan 50 jaar leveren we hoogwaardige kwaliteit in diverse oppervlaktebehandelingen. Van natlakken en metalliseren tot gritstralen en staalstralen. Bij Strabeko helpen we u graag verder. Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie en de ION en zijn begaan met mens en milieu. Het is dan ook een bewuste keuze maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Daarom kiest u bij staalstralen voor Strabeko:

 • Grondige reiniging
 • Roest of corrosie krijgen geen kans
 • Altijd de beste kwaliteit
 • Rekening houdend met de gevolgen van het staalstralen op mens en milieu

 

Welke straalmethodes zet Strabeko in?

Er zijn verschillende soorten straalmethodes betreffende staalstralen. De methodes ingezet door Strabeko zijn;

Mobiele grit / glas/korund straal werkzaamheden
Stationair-shop en Machinaal stralen
Cabine stralen ( staalgrit, korund en glas)

 

Meer informatie nodig over staalstralen?

Heeft u nog vragen over staalstralen of wil u een offerte op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij reageren zo spoedig mogelijk. U kunt contact opnemen door het contactformulier rechts in te vullen of door te mailen naar mail@strabeko.nl 

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.
  Begin met chatten
  Hulp nodig?
  Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.