Natlakken

Snel en voordelig natlakken in elke gewenste kleur? Het kan bij Strabeko. Strabeko bestaat meer dan 50 jaar; heeft in deze jaren ervaring opgebouwd en een uitgebreid duurzaam en innovatief machinepark uitgebouwd.

Verschillende mogelijkheden van natlakken

natlakkenBij het proces van natlakken brengen we één of meerdere lagen verf op een product aan. Hierdoor is het beter beschermd. Afhankelijk van de soort verf is het beter beschermd tegen chemicaliën, tegen water, tegen mechanische belasting of tegen UV-licht. Geef bij uw bestelling aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de beste vorm van natlakken.

Snel en kwalitatief natlakken in elke kleur

Het natlakken bij Strabeko gebeurt snel en is altijd van hoge kwaliteit. Onze deskundige medewerkers en moderne machines zorgen voor een optimaal resultaat. Het natlakken kan in diverse kleuren gebeuren op verscheidene materialen. Wij zijn bekend met het natlakken van onder andere diverse soorten constructies, pijpleidingen, brugdelen, skidframes, radiatoren, hekwerken et cetera. Voor iedere vorm van natlakken hebben wij de oplossing.

Gekozen verfsystemen moeten goed zijn; deze worden gevolgd, bemeten en afgetekend in een Inspectie en Testplan. Een dergelijk plan wordt in samenwerking met klant opgemaakt volgens alle normen in de natlakbranche; denk aan de NORSOk verfsystemen.

De handeling (schuren, afplakken, maskeren afdoppen, bij tippen, goed inpakken) om het natlakken heen is net zo belangrijk, als het spuiten zelf om tot een hoge kwaliteit te komen.

 

Meer informatie nodig over natlakken?

Het natlakken bij Strabeko kent een productiecapaciteit van wel 300 m² per dag. Producten tot een maximum van 18 x 4 x 4 meter worden in onze cabine gelakt. Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.
  Begin met chatten
  Hulp nodig?
  Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.