Natlakken voor een beter resultaat

Snel en voordelig natlakken in elke gewenste kleur? Het kan bij Strabeko. Wij beschikken over 50 jaar aan ervaring en een uitgebreid en innovatief machinepark.

Verschillende mogelijkheden van natlakkennatlakken

Bij het proces van natlakken brengen we één of meerdere lagen verf op een product aan. Hierdoor is het beter beschermd. Afhankelijk van de soort verf is het beter beschermd tegen chemicaliën, tegen water, tegen mechanische belasting of tegen UV-licht. Geef bij uw bestelling aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de beste vorm van natlakken.

Het natlakken bij Strabeko gebeurt snel en is altijd van hoge kwaliteit. Onze deskundige medewerkers en moderne machines zorgen voor een optimaal resultaat. Het natlakken kan in diverse kleuren gebeuren op verscheidene materialen. Wij zijn bekend met het natlakken van onder andere diverse soorten constructies, pijpleidingen, brugdelen, skidframes, radiatoren, hekwerken et cetera. Voor iedere vorm van natlakken hebben wij de oplossing.

Meer informatie nodig over natlakken?

Het natlakken bij Strabeko kent een productiecapaciteit van wel 300 m² per dag. Producten tot een maximum van 18 x 4 x 4 meter worden in onze cabine gelakt. Vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.