Gritstralen door Strabeko

Gritstralen is een oppervlaktebehandeling waarbij er met perslucht gritkorrels tegen producten worden geblazen. Door de hoge kracht worden oude verfresten, roest en de walshuid eenvoudig verwijderd. Strabeko is ervaren in het gritstralen en beschikt over een moderne machinepark.

Wat is mogelijk?
Het gritstralen is toe te passen op verschillende materialen. Aluminium, staal, glas, graniet en hout zijn slechts enkele voorbeelden. Uiteraard behoort ook het gritstralen van rvs tot de mogelijkheden. Door na het stralen vrij snel een volgende oppervlaktebehandeling toe te passen kan roestvorming worden geweerd. Na het gritstralen kan bijvoorbeeld een corrosiewerende coating aan worden gebracht.

Strabeko is thuis in het gritstralen van grote en kleine objecten. Met onze moderne straalmachine gritstralen we objecten tot een maximum van 18 x 1,5 x 0,9 meter. Gebeurt het stralen handmatig dan kunnen we ook objecten tot 18 meter aan.

Contact
Wilt u weten of wij uw project kunnen gritstralen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen

Stuur een afbeelding mee:
Stuur een afbeelding mee:

Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

50 jaar!

Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

Vele oppervlaktebehandelingen

Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

Uw producten

U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

Contact opnemen met ons?

Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.