Poedercoaten bij Strabeko

Het proces van poedercoaten is alom bekend. Door het aanbrengen van diverse lagen poeder, die uitvloeit tot een egale laag, worgezorgd voor een betere bescherming tegen roest en corrosie. Strabeko is een expert in poedercoaten en diverse ander oppervlaktebehandelingen en beschikt over 50 jaar ervaringPoedercoaten regio Breda, Eindhoven en Tilburg.

Het proces van poedercoaten

Strabeko brengt bij het poedercoaten een tweetal lagen aan om optimale corrosiewering te garanderen. De eerste laag bevat epoxypoeder, de tweede polyesterpoeder. Na het moffelen (verhitten en uitharden in de oven) is de poedercoat toplaag bestand tegen diverse invloeden van buitenaf.

Een groot voordeel van poedercoaten is dat het een snelle en milieuvriendelijke oppervlaktebehandeling is. Bij het poedercoaten zijn geen oplosmiddelen vereist en overtollige poeder die niet op het product is gespoten, wordt hergebruikt.

Poedercoaten regio Breda, Eindhoven en TilburgPoedercoaten kan op veel verschillende materialen en kent zeer diverse kleurcombinaties. Welke kleur u ook wilt, wij kunnen het poedercoaten.

Samengevat kent poedercoaten de volgende voordelen:

 • Het is snel
 • Het is milieuvriendelijk
 • Kan in alle kleuren
 • Zorgt voor een optimale bescherming
 • Poedercoatcabine afmetingen; 12,25 meter lengte x 3,45 meter breedte x 3,7 meter hoogte.

Anti-slip slijtvaste poedercoat

Op voorraad hebben wij sinds kort een antislip poedercoat! Totaal nieuw! Misschien iets voor u? Dit zijn de eigenschappen van deze poederlak:

 • Zeer hoge antislip waarden (cat. R12)
 • Uitermate UV- bestendig
 • Zeer slijtvast
 • Goede mechanische eigenschappen
 • Hoge chemische bestendigheid (optioneel)

Binnen 24 uur na levering, is uw product klaar voor gebruik. Hieronder de foto’s van na behandeling met deze slijtvaste anti-slip poedercoating.

antislip2 antislip

Vragen?
Voor al uw vragen omtrent poedercoaten kunt u contact met ons opnemen. Wij leveren niet alleen de beste kwaliteit, wij adviseren u ook op deskundige wijze.

Wij zijn werkzaam in Brabant: o.a. Breda, Eindhoven en Tilburg.

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen.Voor het poedercoaten;  De afmeting van de poedercoat cabine is 12,25 meter lengte, met een breedte van 3,45 meter en een hoogte  van 3,7 meter. Poedercoat proces en afwerking heeft vele voordelen. 

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.

  Begin met chatten
  Hulp nodig?
  Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.