Metalliseren door de experts van Strabeko

metalliseren

Het aanbrengen van een zink aluminiumlaag op diverse materialen heet metalliseren. Deze oppervlaktebehandeling kan het best worden uitgevoerd nadat een product gestraald is; hierdoor hecht de zink/aluminium legering zich beter. Strabeko heeft al meer dan 50 jaar ervaring en kan zowel grote, als kleine objecten metalliseren. Wat in uw situatie de beste optie is, vertellen wij u graag.

 

Wat is metalliseren?

Tijdens het metalliseren wordt er op de zilverblank gestraalde ondergrond een zink aluminiumlaag aangebracht. Deze egale laag met een open structuur tussen de 40 en 60 micron, biedt een uitstekende bescherming tegen roest. Het voordeel ervan is dat de levensduur van uw producten wordt verlengd.In combinatie met meerdere verf- of poederlagen is metalliseren een goede bescherming tegen weers- en omgevingsinvloeden. Andere namen voor metalliseren zijn schooperen of vlamverzinken.

 

Voordelen van metalliseren door Strabeko

 • Een langere levensduur
 • Beter bescherming tegen roest
 • Betere bescherming tegen weersinvloeden
 • Betere bescherming tegen omgevingsinvloeden

 

Meer informatie over metalliseren

Wilt u producten laten metalliseren, eventueel in combinatie met andere oppervlaktebehandelingen? Strabeko helpt u graag. U kunt bij ons terecht voor voordelige prijzen en op maat gesneden advies. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.
  Begin met chatten
  Hulp nodig?
  Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.