Machinaal stralen geeft roest geen kans

Strabeko is een expert in oppervlaktebehandelingen. Wanneer er voor het aanbrengen van de corrosiewerende laag gekozen wordt, kunt u kiezen uit cabinestralen of machinaal stralen. Beide bewerkingen zorgt voor een goede hechting van de corrosiewerende laag. Strabeko kiest voor machinaal stralen bij objecten die door de doorgang van de straalmachine kunnen. Deze heeft een afmeting van 18 x 1,5 x 0,9 meter.

machinaal-stralenToepassingen
Het machinaal stralen kan worden toegepast op diverse materialen. Staal, aluminium, hout en rvs zijn uitermate geschikt. Maar ook kunststof, glas en graniet kunnen machinaal gestraald worden. Door het stralen worden oude verfresten, walshuiden of roest verwijderd en kan een nieuwe deklaag worden aangebracht. Dankzij het machinaal stralen zal deze deklaag zich goed hechten en krijgt roest of corrosie geen kans.

Meer weten?
Strabeko is ervaren en deskundig. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor wat betreft cabinestralen (handmatig) of machinaal stralen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u advies op maat? Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.

Contact opnemen

  Stuur een afbeelding mee:
  Stuur een afbeelding mee:

  Met het versturen van dit contactformulier bent u op de hoogte van de algemene voorwaarden en de inhoud van de disclaimer

  50 jaar!

  Strabeko is een Tilburgs straalbedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat

  Vele oppervlaktebehandelingen

  Strabeko heeft vele oppervlaktebehandelingen; zoals cabinestralen, metalliseren, poedercoaten, natlakken, glasparelstralen en thermisch reinigen

  Uw producten

  U kunt bij Strabeko terecht met grote, robuuste objecten. Onder optimale omstandigheden worden al uw producten gestraald en behandeld.

  Contact opnemen met ons?

  Strabeko is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur. Vrijdag sluit Strabeko om 16.30 uur. Op alle eerste zaterdagochtenden van de maand is Strabeko tussen 08.00 en 12.00 uur geopend. Op officiële feestdagen is Strabeko gesloten.