Strabeko heeft met een derde subsidie aanvraag (SDE) nu totaal 500 zonnenpanelen op haar dak liggen, werkend en zonnenstroom opwekkend. Met deze zonnenpanelen leveren we direct terug aan onze eigen productie en bij overcapaciteit terug het elektriciteitsnetwerk in. U zult het zich misschien niet kunnen voorstellen, maar als MKB-bedrijf is Strabeko een grootverbruiker van elektriciteit en gas; denk aan de filtersystemen van de installaties en de perslucht die gecreëerd moet worden in de cabines en voor onze medewerkers. De zonnenpanelen zijn gelegd door het vakkundig bedrijf dutchsolarenergy.nl

Waar we van dromen is de ‘snel’ laadpaal in openbaar gebied voor elektrische auto’s! aangezien Strabeko haar eigen trafohuis heeft, kunnen we in de toekomst met de opwekking van deze zonnenstroom (we zijn nog niet klaar met het plaatsen van zonnenpanelen!!) en de overcapaciteit hiervan elektrische auto’s opladen. We verwachten dat de Gemeente Tilburg haar medewerking hieraan zal verlenen. De voorspelling geeft aan dat er in de nabije toekomst een tekort aan laadpalen zal zijn en ook de transitie naar de waterstofauto (met haar batterij) speelt hierin mee.

 

Zonnenpanelen maken Strabeko duurzaamLaadpaal met overcapaciteit van zonnenstroomZonnenstroom loont voor iedereen

#stralen #poedercoaten  #duurzaam #Strabeko #Dutchsolarenergy.nl

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.