Team Strabeko wil graag maatschappelijk verantwoord bezig zijn en verbonden zijn met haar omgeving. Zowel voor goede doelen in binnen- en in het buitenland. Afgelopen jaar zijn we Unicef blijven steunen; in tijden van zoveel conflicten en brandhaarden in de wereld verdienen de kinderen daar onze steun.

Daarnaast hebben we de Hartstichting gesteund, specifiek het thema Hart voor Vrouwen. Zo kijken we toekomstbestendig naar onze eigen medewerksters en de rollen die zij op Strabeko, hun thuis en in hun omgeving invullen. Wij zien gelukkig in onze metaalsector dat hun betekenis en aantal blijft groeien !

Bomen! roepen we regelmatig naar elkaar op de administratie, wanneer we (te) veel papier printen; Erik heeft op 25 november jl bomen geplant in het toekomstig Tilburgse Benedictusbos met zijn mede-Rotaryleden. Zo ook om te bouwen aan een duurzame leefomgeving voor generaties na ons.

Vandaar dat we ervoor kiezen om u/jou geen kerstwens toe te sturen, maar goede doelen te steunen.

Wij wensen u/jou fijne feestdagen en vooral een gezond en voorspoedig 2024 !  

Strabeko is in week 52 (25 december 2023 t/m 01 januari 2024) gesloten i.v.m. de feestdagen.

Op dinsdag 2 januari 2024 staan we fris en fruitig voor u klaar !

Hartelijke groeten, Erik & Lisette TEAM STRABEKO

 

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.