Tekening van de nieuwe fabriekshal door Harchitecten/Joost van den Hout.

Strabeko heeft uitbreidingsplannen; In het artikel van Regio-Business Onze vrouwen werken heel precies wordt kort aangeduid dat er uitbreiding op stapel staat. Strabeko pakt haar kans aan de overzijde naast haar huidige locatie om een nieuwe fabriekshal te plaatsen.

De huidige markt vraagt om een duurzaam, energiezuinig en efficiënt maar versneld oppervlaktebehandelend proces, waarbij de klant van tevoren weet hoelang hij/zij haar materiaal kwijt is en wat het te verwachte eindresultaat van het ontlakken en coaten is. Voor een groot deel zal de nieuwe productielijn bestaan uit geautomatiseerde duurzame coatinglijn(en). Dit begeleid met een digitaal CRM-systeem. De oriëntatie op deze nieuwe inrichting is al zo’n drie jaar bezig, waarbij geen enkele nieuwe techniek die er te vinden is, overgeslagen wordt. Daarbij wordt ook gekeken naar ‘best practices’ van deze innovatietechnieken bij andere bedrijven.

De eindfase van de complete sanering –gerealiseerd door firma Van den Noort uit Dongen– van het perceel waarop de nieuwe fabriekshal komt te staan, is in zicht. De fabriekshal gaat door firma Reyrink gevestigd in Esbeek gebouwd worden.

Erik & Lisette vd Dries

 

 

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.