Het jaar 2020 zullen we niet snel vergeten. Er is een ruim beroep gedaan op ieders aanpassingsvermogen. Dit in de hoop dat we allemaal zoveel mogelijk gezond zullen blijven. Inmiddels is het een ‘Strabeko-traditie’ om ieder jaar met Kerst goede doelen te steunen.  Juist in deze Corona-tijd kunnen goede doelen en hun vrijwilligers alle steun in de rug gebruiken!  We versturen daarom geen kerstkaarten, maar mailen u deze Kerstwens toe.
Strabeko steunt De voedselbank Tilburg , het vreemdste dierenpark in Nederland De Oliemeulen  in Tilburg en ‘ kerst’ pakketten met voor 25 euro eerste levensbehoeften zoals zeep, handdoeken en luiers voor vluchtelingen over de hele wereld verspreid door Artsen zonder grenzen. Deze doelen en de mensen die op hen rekenen, willen we hiermee een hart onder de riem steken.

Wens
Wij kijken vol vertrouwen uit naar het nieuwe jaar, het jaar 2021! Graag bedanken we u voor de fijne samenwerking en het gestelde vertrouwen in 2020 in ons. We hopen de fijne samenwerking voort te kunnen zetten in 2021!

Graag wensen we u alle goeds en vooral gezonds toe in 2021!
Oliemeulen logologo voedselbank Tilburgartsen zonder grenzen

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.