Er is al genoeg ellende in verband met COVID-19 en de lockdown dat we hebben besloten dit jaar GEEN prijsverhoging door te voeren. Wij, team Strabeko, hopen oprecht dat u als mens en ook als bedrijf door kunt; en dat we samen door deze lastige periode heen komen.

Wist u dat we:

  • Ontlakken in thermische reinigingsoven om straaltijd te verkorten maar ook om een beter resultaat te krijgen;

thermisch reinigen
In de thermische reinigingsoven worden lakken en harsen ontbonden op een milieuvriendelijke, duurzame en veilige manier. De producten worden in een zuurstofarme omgeving opgewarmd tot een temperatuur waarop de lakken en/of harsen gaan ontbinden. De behandelingstemperatuur is afhankelijk van de toepassing en product.

Klik hier voor meer informatie over thermisch reinigen!

Wist u dat Strabeko duurzaam is ? Omdat we:

  • Infraroodpanelen in de natlak hebben – IR-panelen geven stralingswarmte af naar een bepaalde plek en ‘eet’ de vluchtige organische stoffen op.
  • Het dak vol zonnepanelen – dit zijn er zo’ n 500 en we gebruiken de opgewekte elektriciteit ook voor het eigen verbruik in onze installaties.
  • Warmte terugwinning – De energiebesparing in de spuithal wordt onder meer gerealiseerd door de restwarmte van de compressoren nuttig te gebruiken. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van een warmtebuffer, waarin de restwarmte wordt opgeslagen.
  • Sponsoren van goede doelen en lokale initiatieven – Artsen zonder grenzen, Dierenpark de Oliemeulen, Voedselbank Tilburg, Stichting Hulphond.

    thermisch reinigen                            thermisch reinigen 2
    Materiaal ontlakt (thermisch gereinigd)                                              Materiaal natgelakt

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.