Strabeko gaat met haar tijd mee door producten te gebruiken die verder uitontwikkeld zijn en zich in het A-segment bevinden en gebruikt worden in oa offshore en industrie. Daarnaast is de handling van de workflow door Strabeko intern onder handen genomen door digitaal met tablets te werken.Wanneer het om kwaliteit gaat, werkt Strabeko met het NEN-EN-ISO 12944.

In 2018 is deze norm aangepast en dit vraagt om maatwerk ! De NEN-EN-ISO 12944-2018 norm behoort namelijk tot de belangrijkste internationale normen voor de bescherming van staal tegen corrosie door middel van verfsystemen. De norm geeft richtlijnen om te kunnen selecteren welk coatingsysteem moet worden toegepast, die ervoor zorgen dat er een goede bescherming tegen corrosie op stalen objecten/materialen/installaties en structuren ontstaan op diverse locaties.

De eerste norm stamt uit 1998; in 2018 is deze uitgebreid en nog specifieker gericht op constructies in de offshore-industrie. Voor C4 en hoger, is vereist als de staalstraal norm NEN-EN-ISO 8501-3. Tevens is de norm 20340 voor verfsystemen voor onder water opgenomen in 12944-2018 in de categorie CX. Met de nieuwe indeling van de categorieën gaat de duurzaamheid en levensduurverwachting ook omhoog. Ook is het gebruik van watergedragen lakken opgenomen in de norm van 2018.

Vandaar dat we u  vragen hoe u uw materiaal beschermd wilt hebben; en waar uw verfsysteem terecht kom!  Dit  komt  neer  op  maatwerk.

Tandwielkast Bierens PWT coatenTandwielkast Bierens coating

Tandwielkast PWT Bierens na behandeling! 

 

Tandwielkast Bierens voor behandeling stralen coaten

PWT Bierens tandwielkast, vóór behandeling 

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.