Nieuwigheden; Strabeko kent twee nieuwigheden: we hebben nieuwe borden hangen en we vragen u als particuliere klant vooraf per pin te betalen.
De nieuwe borden zijn gestraald, geschoopeerd, met een epoxy primer erop en een toplaag polyester in de groene RAL 6005 kleur.
Het mooie is dat onze vaste relatie- Straalbedrijf Louer (https://www.straalbedrijflouer.nl/) deze borden getekend en uitgelaserd heeft. Dit geeft maar weer eens aan, dat we elkaar in de metaal weten te vinden, prettig met elkaar kunnen samenwerken en we doen allebei waar we goed in zijn.
 
De nieuwe borden vindt u hangend op onze fabriekshal en staand op het nieuw aangekochte terrein !
 

Heeft u straal- of coatwerk dat al een tijdje in een hoek staat, en u wilt het een nieuw leven (plaats/ bestemming)  geven, laat het door ons, Team Strabeko, duurzaam behandelen. En u heeft er weer plezier van. Ook nieuw is het pinnen ! Wanneer u als particulier met uw materiaal naar Strabeko komt, krijgt u direct de prijs uitgerekend en vragen we u direct af te rekenen per pin .

 
Samen duurzaam, samen sterk !
dry-on-dry
Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.