Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider voor ons familie bedrijf! Als specialist op het gebied van vele oppervlaktebehandelingen, zoals stralen, thermisch reinigen, metalliseren, poedercoaten, en natlakken willen we een bedrijfsleider de kans geven om zich verder te ontwikkelen en deze functie on-the-job te leren.

natlakken coaten Sta jij net zo voor jouw werk als Joost? 

Wat doet een bedrijfsleider zoal? Een bedrijfsleider leidt het volledige bedrijfsproces van Strabeko in goede banen. Dit is dan ook een functie met veel verantwoordelijkheid waar je door interne begeleiding verder in groeit.

Je verricht zeer diverse werkzaamheden; waar je dan zoal aan moet denken? Van het aannemen, motiveren en begeleiden van medewerkers tot het bewaken van de kosten, KPI’s en omzetplanning. Van het controleren van werkzaamheden voor de opening en sluiting van het bedrijf, maar ook het oplossen van een mogelijke klacht van een klant of leveringsprobleem van de leverancier hoort erbij.

Het betreft een fulltime functie in dagdiensten. Ben jij HBO opgeleid? Vind je diverse gevarieerde werkzaamheden en uitdagingen interessant? Ben je bedrijfskundig onderlegd, geïnteresseerd in alle processen en leergierig ? Ben je geïnteresseerd in een divers actief werkend team (met teamleden uit alle streken van de wereld, achtergronden, M/V etc etc) ?

Solliciteer dan ! Neem contact op met Lisette van den Dries HR/KAM Strabeko, tel 0650261444 en stuur je CV met motivatie (max. 1 A4) aan lisette@strabeko.nl. Jouw sollicitatie wordt uiterst nauwkeurig behandeld. Welke stappen nemen we samen ? We gaan een kennismakingsgesprek aan om te kijken of er een klik is met Strabeko-team en directie. Daarna gaan we in casussen na of we je geschikt achten voor deze uitdagende job!

#TeamStrabekobv

#Samenzijnwebeter #coating #duurzaamcoaten #stralen

 

Begin met chatten
Hulp nodig?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen? Klik op '' Begin met chatten'' om ons een Whatsapp bericht te sturen! Wij helpen je graag verder.